Publicata pe 07.07.2008 09:55 | 2228 de afișări

Profesori din comisia de Bac de la un grup scolar din Sighetul Marmatiei, în atentia DNA

Profesori care au facut parte din comisia de bacalaureat de la Grupul Scolar de Industrie Mica Sighetu Marmatiei au ajuns în atentia DNA, dupa ce procurorii au primit informatii conform carora unii dintre acestia ar fi primit bani de la candidati.

Informatia a fost confirmata partial si de directorul liceului, Vasile Mich. Acesta a declarat ca, într-adevar, mai multe persoane au stat de vorba, sâmbata, cu procurori DNA. Conducerea scolii a negat însa ca ar sti mai multe despre acest caz, afirmând ca nu a primit informatii oficiale.

"Eu nu stiu prea multe despre acest caz, pentru ca am fost plecat la Borsa, la examenul de bacalaureat. Nu am fost informat oficial. Stiu ca unii profesori au discutat cu procurori DNA Cluj, însa cred ca n-au fost colegi de-ai mei”, a spus Vasile Mich.

profi

Reprezentantii grupului Scolar de Industrie Mica au mai spus ca de vina ar fi persoane de la Liceul particular Ulmeni, elevi de la acest liceu sustinând examenul de bacalaureat în Sighet.

Conducerea scolii a recunoscut totusi ca în scandal ar fi implicata chiar secretara Grupului Scolar de Industrie Mica.

Inspectorul scolar general Mariana Pop a declarat ca nu detine informatii despre acest caz.Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
frauda, bac, dna, sighetu marmatiei, procurori, Vasile Mich
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro