Exercitii si probleme de matematica - clasa a VII-a

19.09.2012 20:54 | | Descarcari: 3793 | doc

Photobucket

EXERCIȚII ȘI PROBLEME DE MATEMATICĂ
CLASA A VII-A
CONSOLIDARE ȘI EVALUARE


          La început de nou an școlar, profesorul GHEORGHE IACOVIȚĂ lansează pe piața lucrărilor de specialitate o nouă carte: „Exerciții și probleme de matematică, clasa a VII-a, consolidare și evaluare”. Lucrarea, ca și cele anterioare, este realizată în conformitate cu programa școlară revizuită și în cele 312 pagini se regăsesc lecții și exerciții și probleme propuse pentru fiecare unitate de învățare, câte 5 teste sumative la sfârșitul fiecărui capitol, 5 teste finale anuale precum și 5 teste inițiale. Toate testele sunt structurate după modelele oficiale publicate de MECTS pentru testările inițiale și după modelul celor date la examenele de Evaluare Națională, pentru testele sumative și cele finale anuale.
          Pentru alte amănunte legate de lucrare sau comenzi, autorul poate fi contactat pe adresa de e-mail: geo_iacovita@yahoo.com sau la tel. 0745 388 480; 0753 426 724 (asistent manager).

 

Exercitii ?i probleme de matematica, clasa a VII-a, culegere, Geo Iacovita, culegere matematica clasa a VII a,
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
Exercitii ?i probleme de matematica, clasa a VII-a, culegere, Geo Iacovita, culegere matematica clasa a VII a,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro