MATEMATICA pentru clasa a VI-a, de la simplu spre complex

12.09.2015 20:53 | | Descarcari: 2359 | pdf

NOU !

A aparut lucrarea „MATEMATICA pentru clasa a VI-a, de la simplu spre complex” a profesorului GHEORGHE IACOVITA

În aceasta lucrare, pe lânga exercitiile si problemele elaborate de autorul lucrarii, s-au selectat exercitii si probleme de matematica propuse la concursuri scolare din tara precum si subiecte date la olimpiadele scolare din ultimii ani.

Lucrarea începe cu cinci modele de teste initiale, structurate, dupa modelul publicat de MECTS începând cu anul scolar 2011 – 2012.

Lucrarea respecta întocmai programa scolara, dar în anumite capitole am propus exercitii si probleme care depasesc programa de la clasa, apropiindu-se de programa ce trebuie parcursa pentru olimpiada judeteana.

Dupa fiecare capitol (sau dupa anumite etape ale unui capitol) se gasesc câte trei teste sumative, structurate tip examen de evaluare nationala pentru absolventii clasei a VIII-a. Nu s-a fixat un timp de lucru pentru teste, aceasta fiind lasata la latitudinea profesorilor care le vor aplica.

Spre sfârsitul lucrarii veti gasi câte trei variante de teza pentru semestrul I, respectiv
semestrul al II-lea.
Încheiem aceasta lucrare cu cinci modele de teste finale anuale. Ele pot fi date, sau nu, la sfârsitul clasei a VI-a, sau folosite drept teste recapitulative.

Nu lipsesc raspunsurile (indicatiile) la exercitiile si problemele propuse, iar autorul doreste multa sanatate copiilor, parintilor acestora, dar si profesorilor care îi îndruma pe acesti copii.

Doamne-ajuta!

Pentru informatii si comenzi nu ezitati sa ma contactati la adresa de mail geo_iacovita@yahoo.com

MULT SUCCES ÎN NOUL AN SCOLAR 2015 – 2016 SI NUMAI BUCURII!

 

GHEORGHE IACOVITA, CULEGERE, MATEMATICA, CLASA A VI A, DE LA SIMPLU, COMPLEX,
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
GHEORGHE IACOVITA, CULEGERE, MATEMATICA, CLASA A VI A, DE LA SIMPLU, COMPLEX,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro