MATEMATICA pentru clasa a VII-a, de la simplu spre complex

21.07.2017 11:36 | | Descarcari: 1247 | png

NOU !

A aparut lucrarea „MATEMATICA pentru clasa a VII-a, de la simplu spre complex” a profesorului GHEORGHE IACOVITA.
În aceasta lucrare, pe lânga exercitiile si problemele elaborate de autorul lucrarii, s-au selectat exercitii si probleme de matematica propuse la concursuri scolare din tara precum si subiecte date la olimpiadele scolare din ultimii ani. 
Lucrarea începe cu cinci modele de teste initiale, structurate, dupa modelul publicat de MECTS începând cu anul scolar 2011 – 2012.
Lucrarea respecta întocmai programa scolara, dar în anumite capitole am propus exercitii si probleme care depasesc programa de la clasa, apropiindu-se de programa ce trebuie parcursa pentru olimpiada judeteana.
Dupa fiecare capitol (sau dupa anumite etape ale unui capitol) se gasesc câte trei teste sumative, structurate  tip examen de evaluare nationala pentru absolventii clasei a VIII-a. Nu s-a fixat un timp de lucru pentru  teste, aceasta fiind lasata la latitudinea profesorilor care le vor aplica.
Spre sfârsitul lucrarii veti gasi câte trei variante de teza pentru semestrul I, respectiv 
semestrul al II-lea.
Încheiem aceasta lucrare cu cinci modele de teste finale anuale. Ele pot fi date, sau nu, la sfârsitul clasei a VII-a, sau folosite drept teste recapitulative. 
Nu lipsesc raspunsurile (indicatiile) la exercitiile si problemele propuse, iar autorul doreste multa sanatate copiilor, parintilor acestora, dar si profesorilor care îi îndruma pe acesti copii.
 
        Doamne-ajuta!
        MULT SUCCES ÎN NOUL AN SCOLAR 2017 – 2018 SI NUMAI BUCURII!
 
   CONTACT: Tel.: 0745 388 480; 0753 426 724;  e-mail: geo_iacovita@yahoo.com
 
culegere, matematica, clasa a VII-a, gheorghe, iacovita, simplu, complex,
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
culegere, matematica, clasa a VII-a, gheorghe, iacovita, simplu, complex,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro