Evaluarea Nationala - Clasa a VI-a - Matematica si Stiinte

11.11.2014 20:09 | | Descarcari: 1610 | pdf

EVALUAREA NATIONALA

LA FINALUL CLASEI a VI-a – MATEMETICA SI STIINTE

           Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de clasa a VI-a care vor sustine proba Matematica si Stiinte din cadrul Evaluarii Nationale la sfârsitul anului scolar. Aceasta evaluare este o noutate pentru învatamântul romanesc, ea nu reprezinta un examen sau un concurs, ci are un rol de optimizare a învatarii, de elaborare acolo unde este cazul a planurilor individualizate de învatare si de preorientare scolara catre un anumit tip de liceu (Anexa la Ordinul Ministrului Educatiei nr. 5910 din 28.09.2012 privind aprobarea Metodologiei de organizare a Evaluarii elevilor la finalul clasei a VI-a).


          La sfârsitul clasei a sasea, încep sa se contureze caracteristicile specifice fiecarui elev, de aceea este foarte important ca profesorii si parintii sa înceapa sa-si formeze o opinie asupra tipului de liceu potrivit fiecarui elev la finalul gimnaziului. Evaluarea va permite dascalilor sa înteleaga progresul în timp al elevilor, capacitatea lor de a-si îmbunatati situatia, cât si orientarea scolara corecta.(...)

                                                                             
       Constienti de faptul ca, pentru multi dintre elevi, acest mod nou de evaluare trans-disciplinar reprezinta o piatra de încercare, însa un mare plus in învatamântul românesc, autorii ureaza mult succes elevilor de clasa a sasea, îi îndeamna sa parcurga cu încredere paginile acestei culegeri si îi asigura ca la final vor exclama victorios:
Am reusit

!


Comenzi se pot face  accesând:

http://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1800

 

ÎN CELE CE URMEAZA VA PREZENTAM UN TEST DIN CULEGERE, CÂT SI NUMELE CELORLALTE TESTE

(pentru a va convinge de diversitatea lor)

 

 

Culegere
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
Culegere
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro