Metodologia bacalaureatului 2010

30.09.2009 11:27 | | Descarcari: 764 | doc

METODOLOGIA de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat – 2010


I DISPOZITII GENERALE

Art. 1 - (1) Examenul de bacalaureat este modalitatea de evaluare a competentelor, a nivelului de cultura generala si de specializare, atins de absolventii de liceu.
(2) Dreptul de a sustine bacalaureatul îl au elevii care au promovat învatamântul liceal, indiferent de forma de învatamânt.
(3) Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, numit în continuare M.E.C.I., organizeaza în fiecare an scolar, potrivit legii, doua sesiuni de bacalaureat.
(4) M.E.C.I. organizeaza în fiecare an scolar o sesiune speciala de bacalaureat, pentru elevii din clasa a XII-a/a XIII-a participanti la loturile olimpice si la competitiile sportive si artistice internationale care se desfasoara în perioada sesiunii normale de bacalaureat. Calendarul sesiunii speciale se aproba prin ordin al ministrului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
(5) Elevii claselor a XII-a din clasele/sectiile cu predare în regim bilingv a limbii franceze, italiene sau spaniole, incluse în acordurile bilaterale, sustin probele specifice ale examenului de bacalaureat, în conformitate cu prevederile acordului si, dupa caz, ale metodologiei specifice.

Pentru mai multe amanunte descarcati materialul!

metodologie, bacalaureat, 2010, meci, xii, dispozitii generale
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
metodologie, bacalaureat, 2010, meci, xii, dispozitii generale
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro