Publicata pe 25.06.2008 08:45 | 1853 de afișări

BACALAUREAT: Succes total al probei orale de limba româna

Jumatate dintre elevi au luat note de 9 si 10

Elevii par a fi experti în limba si literatura româna, dupa cum o demonstreaza datele partiale ale Ministerului Educatiei. Conform acestora, cei mai multi elevi care au sustinut proba scrisa, în 20 de judete, au obtinut foarte multe note de 9 si 10. Din aproape 48.000 de elevi examinati, peste 16.000 de elevi au obtinut note cuprinse între 9 si 9,99. Alti peste 11.000 de elevi au obtinut nota maxima la prima lor proba orala a bacalaureatului. Cu toate acestea, în judetele Alba, Bihor, Braila, Sibiu, Satu Mare si Tulcea nici un candidat nu a reusit sa obtina nota 10. Dupa prima zi de examen, în Bucuresti, au fost respinsi 57 de elevi si alti 6.327 de tineri au obtinut note de 9 si 10 la examen. Bacalaureatul continua astazi cu probele orale la limba si literatura materna si moderna.

Se cauta complicii persoanei cercetate pentru fraudarea Bac-ului - VIDEO

Mihaela Suciu, consilierul personal al ministrul Educatiei, a declarat ca pâna acum a fost descoperit un vinovat în ancheta MECT privind fraudarea bacalaureatului, dar ca ancheta continua pentru identificarea eventualilor complici. Potrivit lui Suciu, pâna la aceasta data a fost identificata o singura persoana responsabila de faptul ca subiectele de bacalaureat au fost transmise prin internet altor persoane decât cele autorizate.


Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
Rezultate, bac, romana, note, complici, frauda
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro