Publicata pe 17.06.2008 14:15 | 2035 de afișări

PARTIDELE POLITICE AU UITAT DE STRATEGIA PENTRU EDUCATIE

 Nici un partid politic nu a trimis propuneri pentru strategia pentru Educatie, la Comisia Prezidentiala, desi termenul limita era fixat pentru ziua de ieri. La intalnirea de ieri a membrilor Comisiei Prezidentiale pentru Analiza si Elaborarea Politicilor din Domeniile Educatiei si Cercetarii din Romania, s-au discutat doar materialele trimise de cateva federatii si organizatii.

Pe de o parte, sindicatele din invatamant "Alma Mater" si Federatia Educatiei Nationale au trimis o serie de propuneri care reiau unele teme din Pactul National pentru Educatie, pe de alta parte, singurele asociatii care s-au implicat au fost Asociatia Internationala a Studentilor in Stiinte Economice si Comert si Agentia de Evaluare si Asigurare a Calitatii Educatiei.

Partidele insa au uitat de Educatie, deoarece au fost in campanie electorala. "Avand in vedere ca, probabil, din cauza campaniei electorale partidele nu au avut timp sa realizeze un set de propuneri, vom mai astepta o perioada de timp. Partidele trebuie sa-si mobilizeze resursele pentru definirea unei strategii pe care Romania o asteapta de prea mult timp", ne-a declarat Daniel Funeriu, vicepresedintele Comisiei Prezidentiale. Membrii comisiei au stabilit sa nu inchida usa partidelor politice si sa astepte propunerile acestora.Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
strategia, pactul, educatie, partide politice, propuneri, Alma Mater,Federatia Educatiei Nationale, Studentilor in Stiinte Economice si Comert, Agentia de Evaluare si Asigurare a Calitatii Educatiei.
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro