Publicata pe 12.06.2008 07:30 | 2159 de afișări

Cea mai cautata specializare în 2007 a fost Matematica - Informatica

 Admiterea în licee va fi si anul acesta foarte disputata. Elevii care vor sa ocupe un loc la o clasa de real, trebuie sa aiba medii foarte bune. Anul trecut, batalia s-a dat pentru specializarea Matematica - Informatica, unde s-a intrat cu medii de peste 9.50.Pe primul loc în topul liceelor la care s-a intrat cel mai greu la specializarea Matematica - Informatica a fost Colegiul Fratii Buzesti din Craiova. Ultima medie cu care s-a intrat aici a fost 9.88.

La mica distanta s-a clasat Colegiul Sfântul Sava din Bucuresti unde au reusit elevi care au avut medii de la 9.83 în sus.

Locul al treilea a fost ocupat de Colegiul Traian din Drobeta Turnu Severin cu media de intrare 9.82.

Urmatoarele trei locuri au fost ocupate de colegiile Mircea cel Batrân din Constanta, I.C Bratianu din Pitesti si I.L Caragiale din Ploiesti, unde mediile cele mai mici au fost 9.79 si 9.80. Ceva mai norocosi au fost elevii care au optat pentru Colegiul Vasile Alecsandri din Galati, Colegiul Carol I din Craiova sau Petru Rares din Suceava. Media de reusita a fost ceva mai mica, adica 9.74.

Note si mai mari s-au cerut pentru clasele bilingve, cu predare în Limba Engleza.


Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
admiterea în liceu, licee, note, specializare, orientare, top licee
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro