Publicata pe 06.08.2008 13:15 | 2266 de afișări

Profesorul Radulescu, achitat de ISMB

DECIZIE Membru al “lotului doi” de anchetati,

Membrii Consiliului de administratie al ISMB s-au dat batuti: profesorul Gheorghe Radulescu nu poate fi sanctionat pentru gestul sau, de a parasi comisia de corectare, înainte de terminarea examenului de bacalaureat.
Si asta pentru ca dascalul nu a semnat procesul-verbal de predare a lucrarilor primite spre evaluare. Dupa ce i-a imputat ca nu a respectat metodologia, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a trebuit sa revina asupra acuzatiilor.

“Comisia de cercetare a presupuselor abateri” i-a dat câstig de cauza lui Gheorghe Radulescu, în raportul acesteia precizându-se ca fapta profesorului nu a afectat evaluarea lucrarilor. Chiar si asa, “razboiul” dintre Radulescu si mai marii Educatiei continua, profesorul ramând neclintit în afirmatiile sale, mai mult sau mai putin pertinente: toti, începând cu ministrul Adomnitei si secretarul de stat Zvetlana Preoteasa, continuând cu seful ISMB, Stelian Fedorca, si inspectorul scolar adjunct, Sergiu Moga, presedintele Comisiei de Bacalaureat din Capitala, ar fi implicati în fraudarea examenului.

În paralel cu cercetarea cazului Radulescu, comisia a mai audiat 4 profesori si un informatician, care s-au facut vinovati de “abateri tehnice”. Acestia nu mai au dreptul sa participe la viitoarele sesiuni de bacalaureat.Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
ISMB, Gheorghe Radulescu, profesorul, sanctiune, corectare, raportul,
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro