Publicata pe 16.07.2008 13:40 | 2256 de afișări

Varianta de subiect numarul 5 la titularizare

Reprezentantii Ministerului Educatiei au extras varianta de subiect cu numarul 5 pentru candidatii la examenul de titularizare. Profesorii au de rezolvat trei subiecte care vor fi fiecare punctat cu 30 de puncte. Durata de redactare a lucrarilor este de patru ore, timp ce nu poate fi depasit.
Subiectele si baremele au fost elaborate de Centrul National pentru Curriculum si Evaluare din Învatamântul Preuniversitar din cadrul Ministerului Educatiei. Lucrarile scrise pe discipline vor fi evaluate în 26 centre universitare si în 5 scoli responsabile cu perfectionarea personalului didactic.
Rezultatele se vor afisa dupa trei zile la sediul inspectoratelor scolare si la sediul unitatii de învatamânt unde s-a desfasurat concursul.
Repartizarea pe post se va realiza computerizat la 30 iulie 2008, în baza datelor din fisa de optiuni.


Catedrele ramase neocupate în urma titularizarii devin netitularizabile si sunt afisate pentru urmatoarele etape ale miscarii personalului didactic: detasare la cerere si suplinire.
Profesorii care nu au participat la acest concurs sau care nu au obtinut cel putin nota 5 pot participa la concursurile pentru suplinire organizate de inspectoratele scolare la 22 august 2008.
Anul trecut, la nivel national, promovabilitatea la examenul de titularizare a fost de 80 la suta, însa doar 39 la suta dintre candidati au obtinut note peste sapte.



Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
titularizare, examen, varianta, subiecte, rezultatele, repartizarea, promovabilitatea
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro