Publicata pe 24.07.2008 08:30 | 2385 de afișări

Elevii români fac din nou cinste Scolii Românesti de Matematica

Sase medalii la matematica

Elevii români îsi adjudeca din ce în ce mai multe medalii la competitiile internationale. La Olimpiada Internationala de Matematica, elevii români au obtinut 6 medalii.
Livia Alexandra Ilie, Madalina Elena Persu si Mihail-Eugen Dumitrescu, colegi la Liceul International de Informatica Bucuresti, si Victor Padureanu (Colegiul National „Carol I” Craiova) au obtinut medalii de argint.

Daniel Tiberiu Removecz (Colegiul National „Andrei Muresanu” Dej) si Mihail Eugen Dumitrescu (Liceul International de Informatica Bucuresti) au obtinut si ei medalii de bronz. La olimpiada care s-a desfasurat la Madrid, în perioada 10-22 iulie au participat 535 de concurenti din 97 de tari.

Mate.Info.Ro, prin amabilitatea d-nului profesor Sorin Borodi, a intrat în posesia subiectelor de la aceasta proba, pe care le puteti descarca AICISursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
elevi, olimpiada, internationala, matematica, madrid, medalii, Livia Alexandra Ilie, Madalina Elena Persu, Mihail-Eugen Dumitrescu, Victor Padureanu, Daniel Tiberiu Removecz, Mihail Eugen Dumitrescu.
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro