Publicata pe 01.02.2021 23:58 | 16770 de afișări

Upper.School – Editia 2021 - Primul pas spre Olimpiadă

INVITAŢIE DE PARTICIPARE
CONCURS Upper.School – Editia 2021
 
Fundaţia Upper Education organizează Concursul de matematică Upper.School - Ediţia 2021, care se adresează copiilor din clasele V-VIII care se pregătesc pentru Olimpiada Naţională Gazeta Matematică. Concursul este GRATUIT şi se desfăşoară online, în 3 etape, în perioada 12 februarie – 27 martie 2021. Subiectele sunt create de profesori colaboratori ai Fundaţiei Upper Education, iar nivelul de dificultate este mediu – avansat.
Concursul este GRATUIT şi se desfăşoară online, în 3 etape.

 

Etapele concursului se vor desfăşura astfel:

Prima etapă – 12 februarie 2021

 • Concursul etapei constă în 16 probleme cu raspuns de tip grilă, de nivelul primei etape a Olimpiadei de Matematică 
 • Timpul de lucru este de 2 ore
 • Concursul etapei se poate accesa oricând în intervalul orar 08:00 – 20:00 

A doua etapă – 5 martie 2021

 • Concursul etapei constă în 16 probleme cu raspuns numeric, de nivelul celei de-a doua etape a Olimpiadei de Matematică
 • Timpul de lucru este de 2 ore
 • Concursul se poate accesa oricând în intervalul orar 08:00 – 20:00

Etapa finală – 27 martie 2021 

 • Participanţii sunt cei calificaţi pe baza punctajului obţinut la primele doua etape. 
 • Concursul etapei finale constă în 4 probleme cu redactare, format şi nivel de dificultate similar etapei naţionale a Olimpiadei de Matematică
 • Timpul de lucru este de 3 ore pentru clasele a V-a şi a VI-a, respectiv 4 ore pentru clasele a VII-a si a VIII-a
 • Concursul se desfaşoară în intervalul orar 10:00 – 14:00
 • Soluţiile se incarcă de participanţi în platforma concursului (app.upper.school) şi se evaluează de catre profesorii noştri parteneri conform baremului publicat. Se acordă feedback personalizat în evaluarea soluţiilor participanţilor.
 
La acest concurs se acordă diplome şi premii.
Înscrierea în concurs se face individual, pe site-ul Fundaţiei Upper Education (www.upper.school). 
Scopul concursului este de a atrage elevii doritori într-un sistem competiţional deschis, transparent, de stimulare a raţionamentului şi a abilitaţilor de rezolvare de probleme şi familiarizarea elevilor cu tipul de testare din etapele Olimpiadei Naţionale Gazeta Matematică.

Alte precizări:

Subiectele din ediţiile anterioare ale concursului se regasesc la adresa https://upper.school/parteneri/concursuri/
Întrebări referitoare la concurs puteţi trimite pe adresa de email contact[at]upper.school

Despre Fundaţia Upper Education:

Fundatia Upper Education sustine performanta in materiile STEM pentru copiii doritori si talentati. Prin platforma upper.school si cu implicarea si contributia unor profesori de top, cu portofoliu in pregatirea olimpicilor, Fundatia Upper Education organizeaza programe de pregatire si concursuri online prin care sustine crearea unei comunitati de elita. Performanta, depasirea limitelor si pasiunea sunt incurajate si cultivate prin programe de pregatire la nivel inalt.
In anul 2019 Fundatia Upper Education a organizat prima editie a Concursului Upper.School de pregatire pentru Olimpiada de Matematica, cu peste 900 de participanti si a fost unul din sponsorii Olimpiadei Nationale de Matematica. 
In noiembrie 2019 – aprilie 2020 fundatia a organizat Programul Upper.School de pregatire pentru JBMO – un program de top sustinut de o echipa de profesori si mentori de exceptie, la care au participat 120 de copii din intreaga tara, clasati in top 50 la ONM 2019/2018 (https://upper.school/course/pregatire-jbmo-2020/)
In anul 2020 Fundatia Upper Education a organizat a doua editie a Concursului Upper.School, cu peste 3000 de participanti.
In octombrie 2020 fundatia a lansat Programul Upper.School de pregatire pentru competitii internationale de matematica, un program care se desfasoara saptamanal, pana in aprilie 2021, cu peste 150 de participanti din intreaga tara, clasati in top 50 la ONM (https://upper.school/course/pregatire-usimc-2020-2021/)
 


Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
concurs, upper, elevi, matematica,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro