Publicata pe 11.01.2018 19:12 | 9154 de afișări

MyKoolio - singura platformă de e-learning ce a primit avizul MEN în vederea utilizării la clasă

Centrul Naţional pentru Evaluare şi Examinare (CNEE) a publicat vineri, 5 ianuarie 2018, lista  auxiliarelor didactice aprobate în vederea utilizării la clasă de către elevi. De remarcat că dintre cele 1241 de auxiliare didactice aprobate în această etapă, MyKoolio este singurul auxiliar de tip platformă educaţională online care a primit aviz favorabil. Acestea completează lista celor 3361 de auxiliare didactice avizate în toamna anului 2017.

Lecţiile disponibile pe platforma educaţională MyKoolio pot fi folosite gratuit de către profesorii de matematică, de limba română şi pentru învăţământ primar pentru predarea la clasă. Este vorba de peste 600 de lecţii şi teste de evaluare online de limba română şi de matematică pentru clasele I-VIII. Pentru a putea beneficia de acces pe platformă, profesorii trebuie să îşi facă un cont gratuit de profesor pe http://www.mykoolio.com/login.html. Pentru mai multe detalii despre paşii ce trebuie urmaţi pentru înregistrarea pe platformă cei de la MyKoolio au creat un scurt ghid http://www.mykoolio.com/despre-platforma.html#faq.

De ce recomand folosirea lecţiilor digitale la clasă?

În primul rând pentru că ele conferă  interactivitate  predării şi permit personalizarea lecţiilor în funcţie de ritmul de învăţare al copiilor. Totodată, acestea asigură o mai bună asimilare a informaţiilor şi îmbunătăţesc nivelul de participare a elevilor la ore, stimulează colaborarea şi, probabil, vor conduce, pe termen lung, la rezultate mai bune ale elevilor la teste şi la evaluări.

Nu în ultimul rând lecţiile online le vor oferi copiilor un grad ridicat de satisfacţie în raport cu învăţarea. Numărul mare de participanţi de la toate ediţiile concursului „Profu’ de mate” m-a convins că elevii din ziua de astăzi preferă testarea şi învăţarea online, de aceea sunt convins că folosind o platformă educaţională online pentru predarea la clasă elevii vor fi mai receptivi la informaţiile predate.Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
mykoolio, elearning, platforma, educațională, acreditată,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro