Publicata pe 01.07.2008 21:30 | 2272 de afișări

Zece profesori din Capitala, dati afara de la Bac dupa ce au închis ochii la elevii care copiau

Zece profesori din Capitala au fost scosi din examenul de bacalureat dupa ce au fost neglijenti în supravegherea elevilor, la proba scrisa obligatorie a profilului, a declarat purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Marian Banu. "Practic, profitând de neglijenta profesorilor, elevii au avut posibilitatea de a se inspira, la rezolvarea subiectelor, din surse nepermise în examen. Profesorii vor fi sanctionati prin faptul ca nu vor mai face parte niciodata dintr-o comisie de examen", a mai spus Marian Banu.

profi

Potrivit ISMB, tot la proba scrisa obligatorie a profilului, desfasurata în aceasta dimineata, 27 de elevi au fost scosi din examen dupa ce au fost prinsi copiind sau vorbind la telefonul mobil. Ministerul Educatiei a anuntat, înainte de începerea examenelor, ca profesorii care, în timpul bacalaureatului, fraudeaza în vreun fel examenul, respectiv înlocuiesc sau falsifica lucrari, le spun elevilor solutiile sau sunt neglijenti, vor fi sanctionati penal. Examenul de bacalureat va continua, miercuri, cu proba scrisa la una dintre disciplinele corespunzatoare specializarii, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.


Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
bacalaureat, copiat, examen, ISMB, profesor, eliminati, bac,
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro