Model CONTESTATIE BAC 2011

04.09.2011 09:51 | | Descarcari: 672 | doc
Cum se face o contestatie la Bacalaureat 2011 DESCARCA MODELUL

        Rezultate Bacalaureat 2011 se afiseaza duminica. Rezultatele finale vor fi cunoscute pe 7 septembrie, dupa rezolvarea contestatiilor.

        Art.71 ­(1) Contestatiile la probele scrise se depun si se înregistreaza la centrul de examen, în perioada prevazuta de calendarul examenului de bacalaureat.

                   (2) Presedintele, împreuna cu unul dintre vicepresedinti, cu secretarul sau cu un membru al comisiei din centrul de examen, primesc contestatiile si le înregistreaza.

                   (3) Cererile prin care se contesta notele obtinute la evaluarea initiala, însotite de un borderou în care se precizeaza numele candidatilor si probele, respectiv, disciplina/disciplinele pentru care este depusa contestatia se înainteaza comisiei din centrul zonal de evaluare, de catre un delegat al comisiei din centrul de examen.

                   (4) Dupa centralizarea cererilor prin care se contesta notele obtinute la evaluarea initiala, lucrarile se secretizeaza. Secretizarea se face, în toate centrele zonale de evaluare din judet, cu acelasi tip de hârtie pusa la dispozitie de comisia de bacalaureat judeteana/a municipiului Bucuresti . Dupa aceasta, se aplica stampila „Bacalaureat 2011 – C.Z.E.”.

                   (5) În cazul în care Comisia nationala de Bacalaureat decide organizarea de centre de contestatii la nivel judetean/al municipiului Bucuresti, lucrarile se înainteaza, prin delegat, comisiei judetene /a municipiului Bucuresti de contestatii, singura în masura sa acorde o noua nota lucrarii. Totodata, se transmite un borderou în care se mentioneaza proba de examen, disciplina, tipul de subiect, numarul de ordine al lucrarilor si numarul de pagini pentru fiecare lucrare contestata.

        Art. 73 ­(1) Pentru lucrarile care au primit initialtnotetcuprinse între 4,50 – 4,99, inclusiv notele de 4,50 si 4,99, sau o nota cel putin egala cu 9,50, nota definitiva este nota acordata de catre comisia de contestatii.

                    (2) Pentru lucrarile care au primit initial, la comisia din centrul zonal de evaluare, alte note decât cele mentionate la aliniatul (1), nota definitiva este nota acordata de comisia judeteana de contestatii/a municipiului Bucuresti, daca între nota initiala si nota acordata la contestatii se constata o diferenta de cel putin 0,50 puncte. Daca diferenta dintre cele doua note este mai mica de 0,50 puncte, nota definitiva este nota initiala, acordata de comisia din centrul zonal de evaluare.

                    (3) Nota definitiva, acordata în conformitate cu procedura mentionata la alin. (1) si (2), nu mai poate fi modificata si reprezinta nota obtinuta de candidat la proba respectiva.

                    (4) Comisiile de bacalaureat din centrele de examen opereaza în catalogul electronic schimbarile care se impun dupa aflarea rezultatelor la contestatii, recalculeaza, dupa caz, media generala de bacalaureat si rectifica în mod corespunzator rezultatul examenului.

                    (5) Rezultatele la contestatii se comunica celor în drept prin afisare la avizierul centrului de examen, conform calendarului.

Model cerere contestatii bac 2011, sesiunea august-septembrie, cerere contestatie bac 2011, cum se face contestatie, unde depun contestatia,
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
Ultimele vizite

Model CONTESTATIE BAC 2011

Model cerere contestatii bac 2011, sesiunea august-septembrie, cerere contestatie bac 2011, cum se face contestatie, unde depun contestatia,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro