Publicata pe 09.03.2017 15:30 | 1616 de afișări

Concursul Online de Informatică "EMPOWERSOFT"

A treia ediţie a Concursului Online de Informatică  "EMPOWERSOFT" se va desfăşura în perioada 1 martie-10 aprilie 2017. În cadrul acestui concurs pot participa atât elevi de gimnaziu, cât şi elevi de liceu.
 
Categorii:
 
  • programare
  • soft educaţional / utilitar / aplicaţii pentru telefoane mobile
  • pagini web.
Participarea la concurs este individuală (pentru proba de programare) şi pe echipe (pentru probele de soft educaţional, pagini web - numărul de elevi din cadrul unei echipe este de maximum 3 elevi).
Un copil poate participa la toate cele trei categorii, cu condiţia să completeze fişele de înscriere corespunzătoare. 
O echipă poate fi formată din elevi din şcoli diferite şi de vârste diferite.
În cadrul categoriei de programare secţiunile de concurs se delimitează în concordanţă cu nivelul de pregătire şi vârstă al fiecărui elev. Pe site-ul concursului sunt detaliate condiţiile de participare pentru fiecare secţiune.
În fiecare ediţie a concursului secţiunea de soft educaţional, respectiv pagini web, va avea o tema propusă de organizatori. Recomandările privind tematica şi cerinţele sunt comunicate pe site-ul concursului.
Concursul se desfăşoară în mediul online prin intermediul platformei aflată la adresa www.empowersoft.ro.
Termenul limită pentru înscrierea la concurs este 20 martie 2017. Fiecare concurent/echipă se va înscrie pe platforma concursului completând fişa de înscriere.
Pentru proba de programare sunt publicate pe site-ul oficial al concursului programa specifică fiecărei secţiuni şi limbajul de programare respectiv mediul de programare acceptat.
Pentru celelalte probe de concurs vor fi precizate pentru fiecare ediţie atât tema, cât şi cerinţele minime de implementare.
Detalii legate probele de concurs, înscrierea elevilor şi modalitatea de participare pot fi consultate pe site-ul concursului: www.empowersoft.ro
 


Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
© 2006 - 2019 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro