Publicata pe 21.06.2008 10:00 | 1907 de afișări

Schimbare

Laptopurile pentru liceeni s-au transformat în desktopuri - VIDEO

Ministerul Educaţiei nu va mai da laptopuri fiecărui elev de clasa a IX-a şi profesorilor din licee. Reprezentanţii ministerului spun că acest lucru nu a fost niciodată prevăzut în vreun document şi că, de fapt, Ministerul Educaţiei intenţionează să acorde calculatoare doar elevilor de clasa a IX-a. Surse din MECT, care au declarat iniţial că elevii vor primi laptopuri, susţin că totul s-a schimbat din cauza intervenţiei premierului Călin-Popescu Tăriceanu.

elevi

Dacă săptămâna trecută se vorbea despre laptopuri care să nu coste mai mult de 400 de euro şi pe care elevii să le poată păstra, după absolvirea liceului, acum situaţia este alta. Elevii vor primi desktopuri nu mai scumpe de 400 de euro, pe care le vor folosi la domiciliu, pentru studiu individual. În proiectul de ordonanţă de urgenţă postat, joi seară, pe site-ul MECT, se arată că elevii vor returna respectivele calculatoare liceelor la care învaţă dacă se vor muta la alte licee sau la sfârşitul studiilor. Iniţial, laptopurile primite de elevi urmau să treacă în posesia acestora la sfârşitul studiilor. Dacă va fi aprobat actualul proiect de ordonanţă de urgenţă, fiecare generaţie de elevi de clasa a IX-a va primi calculatoare, în următorii patru ani.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei spun că niciodată ministerul nu a intenţionat să dea laptopuri elevilor şi profesorilorSursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
Ultimele vizite

Schimbare

elevi, laptopuri, desktopuri, schimbare, Ministerului Educatiei
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro