Publicata pe 01.04.2008 17:00 | 2591 de afișări

BAC 2008: ELEVII DE A XII - A VOR PRIMI DVD - URI CU SUBIECTELE PENTRU BACALAUREAT

Pana la sfarsitul lunii aprilie, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT) va distribui inspectoratelor scolare DVD-uri cu subiectele la probele scrise si cu rezolvarile, pentru disciplinele matematica, fizica, informatica si chimie. Varianta finala a subiectelor la probele scrise ale examenului de bacalaureat vor fi publicate in 11 aprilie pe site-ul institutiei, www.subiecte2008.edu.ro, iar pana in 27 aprilie vor fi facute publice si subiectele la probele orale, a declarat consilierul ministerial Mihaela Suciu.

Referitor la nemultumirile elevilor si profesorilor in legatura cu dificultatea ridicata a subiectelor la diferite discipline de examen, consilierul ministerial a declarat ca, in cel mai scurt timp, se vor opera modificari in baza observatiilor punctuale primite, conform programelor scolare in vigoare. Subiectele pentru probele scrise din sesiunea 2008 au fost supuse dezbaterii publice in perioada 1-31 martie. 


Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
bacalaureat, bac, examen, matematica, subiecte
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro