Publicata pe 18.09.2008 10:30 | 3266 de afișări

Din acest an, elevii nu mai fac de serviciu la scoala

Fara elevi de serviciu la scoala, o spune clar si raspicat un ordin al Ministerului Educatiei. În judetul Mures, directorii de scoli au gasit imediat o solutie. De clopotel va raspunde ori femeia de serviciu, ori o firma specializata de paza si protectie.

Elevii din scolile din judetul Mures au un motiv de tristete: Nu mai pot chiuli legal de la ore, adica nu mai fac de serviciu în timpul orelor. Acum femeile de serviciu mai au o sarcina în plus – sa sune clopotelul.

Ordinul Ministerului Educatiei care interzice elevi de serviciu în scoala i-a luat prin surprindere pe directori.Photobucket

"Sub nicio forma nu avem voie sa scoatem copii de la ora, deci nici pentru serviciu pe scoala. Ca atare am apelat la ajutorul lor, la sprijinul lor, ma rog ca sarcina de serviciu" a declarat Gheorghe, director Gimnaziul "Tudor Vladimirescu.

Pâna când scolile vor gasi solutia pentru cine suna de intrare si iesire în pauza, portarii si femeile de serviciu au grija clopotelului.Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
elevi, serviciul, scoala, desfintare
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro