Publicata pe 13.09.2008 17:30 | 5466 de afișări

Orarul on-line

SIVECO le-a pregatit directorilor de scoli o surpriza pentru acest an scolar. Este vorba despre aplicatia aSc Orare, care înlocuieste orarul clasic. Avantajul fata de orarul clasic folosit pâna în prezent este ca aSc permite stocarea datelor despre materiile scolare, clase, profesori, elevi etc. Grafica atractiva si meniul intuitiv, foarte usor de accesat, permit actualizari ale disciplinelor de studiu, salilor de clasa sau a intervalului orar pe zile.

fals la medc

Aplicatia aSc Orare este integrata cu platforma AeL si poate fi utilizata atât de scolile mici, cât si de cele cu mii de elevi, obligatoriu scoli dotate cu laboratoare SEI. Pentru a folosi acest program, scolile trebuie sa trimita un email la adresa ael@portal.edu.ro, cu subiectul „cod orar”, în care sa specifice numele scolii, localitatea si judetul. S-a realizat chiar si un ghid cu informatii referitoare la folosirea programului, ghid disponibil la adresa http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=51714. Daca directorii de scoli au nevoie de consiliere în folosirea programului, au la dispozitie chiar si un telefon gratuit: 0800410444.Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
Ultimele vizite

Orarul on-line

orar, ael, program, asc, generare, scolar
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro