Publicata pe 13.08.2008 09:00 | 1998 de afișări

Calendarul Examenului de Bacalaureat - Sesiunea august 2008

Sesiunea a doua de Bacalaureat începe luni, 18 august, cu primul examen oral la Limba si Literatura Româna. Elevii care au studiat, în liceu, Limba si Literatura Materna sustin, pe 19 august, proba orala la aceasta specialitate. Ultima proba orala va fi sustinuta, pe 20 august, la Limba si Literatura Moderna.

Photobucket

Cei care promoveaza examenele orale, se pot prezenta, pe 21 august, la prima proba scrisa, cea la Limba si Literatura Româna. Elevii care au studiat, în liceu, în Limba Materna, vor sustine, pe 22 august, proba scrisa pentru specialitatea Limba si Literatura Materna.

ziar

Pe 25 august, elevii vor sustine prima proba obligatorie a profilului, în scris, iar, pe 26 august, o proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, în scris sau practic. Ultima proba a examenului de Bacalaureat va avea loc pe 27 august si va fi sustinuta la una din disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzatoare specializarii, în scris sau practic.

Notele obtinute de elevi la toate probele examenului de Bacalaureat, precum si nota finala vor fi afisate pe 29 august. În aceeasi zi, între orele 16,00 – 20,00, cei nemultumiti de notele obtinute, pot depune contestatii, urmând ca rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat – sesiunea august sa fie afisate pe 1 septembrie.



Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
bac, sesiunea a doua, august, examen, probe, calendar, elevi,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro