Publicata pe 31.03.2020 12:35 | 20066 de afișări

Adaptare online a testului 1 de antrenament - Matematică - Evaluarea Națională 2020

În contextul suspendarii cursurilor, pentru pregatirea elevilor în vederea sustinerii examenelor nationale, Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale.
 
Resursele de antrenament tip test, realizate împreuna cu Centrul National de Evaluare si Examinare, respecta modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa în aceasta saptamâna si de a continua efortul în vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.
 
Am adaptat varianta 1 a acestor resurse de antrenament pentru a putea fi susţinută online, după orice dispozitiv, computer, tabletă, smartphone. Unul dintre avantajele acestui test este că poate fi rezolvat, discutat şi explicat, într-o conferinţă audio pe care profesorii de matematică le organizează în aceste zile cu elevii proprii. 
 
La finalul testului, după accesarea butonului „Remitere”, se afişează punctajul obţinut şi  eventualele răspunsuri greşite.
 
Vă urez, SUCCES!
Prof. Cătălin OSICEANU

 

 

 Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
test online, matematică, evaluarea nationala, varianta online,
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro