Publicata pe 27.10.2019 11:28 | 59576 de afișări

Concursul online de matematică „Profu’ de mate” 2019-2020, Ediția a VI-a, calendar și precizări

CONCURSUL INTERJUDEŢEAN DE MATEMATICĂ

„PROFU’ DE MATE”

Onoraţi profesori, stimaţi părinţi, dragi elevi,

Concursul online de matematică „Profu’ de mate”, ajuns la Ediţia a VI-a, este pentru a doua oară consecutiv înscris în lista concursurilor interjudeţene/regionale şcolare fără finanţare M.E.N., pentru anul şcolar 2019-2020, conform Anexa 6 la OMEN 5092/30.08.2019.
 
Calendarul concursului din acest an este următorul:
 
ETAPA I – începe luni, 18 NOIEMBRIE 2019, ora 8:00 şi se încheie duminică, 24 NOIEMBRIE 2019, ora 20:00  
ETAPA A II-A – începe luni, 11 MAI 2020, ora 8:00 şi se încheie duminică, 17 MAI 2020, ora 20:00 
 
Toate informaţiile legate de acest concurs gratuit, la care se poate înscrie orice elev vorbitor de limba română, le găsiţi mai jos. Vă rugăm să le citiţi cu atenţie. Nu vom răspunde la solicitări de informaţii pe care le găsiţi expuse clar, în acest text.

FOARTE IMPORTANT!

Începând cu ediţia din acest an, participanţii au sarcina de a-şi descărca toate diplomele existente în istoric în format electronic , din contul propriu, accesând linkul „Rezultate”.  Aceste diplome s-au  generat instantaneu la finalizarea fiecărui test.
DUPĂ O PERIOADĂ DE 2 SĂPTĂMÂNI DE LA ÎNCHEIEREA  ETAPELOR DE CONCURS, ADMINISTRATORUL VA ŞTERGE TOATE FIŞIERELE SALVATE CA DIPLOME. ULTERIOR, ACESTEA NU MAI POT FI RECUPERATE, IAR ORGANIZATORII NU POT FI TRAŞI LA RĂSPUNDERE, DACĂ AŢI IGNORAT ACEASTĂ AVERTIZARE.
Vă mulţumim şi vă aşteptăm să participaţi la concurs în număr cât mai mare! 

REGULAMENT

Acest concurs se desfăşoară la nivel interjudeţean este online, gratuit şi în conformitate cu programele analitice în vigoare (de clasa şi pentru competiţii de specialitate), luând în considerare particularităţile de vârsta ale elevului, precum şi politicile de evaluare specifice sistemului românesc de învăţământ.

Concursul este de tip „grilă” şi se adresează tuturor elevilor care doresc sa-şi evalueze cunoştinţele de matematică. Calendarul concursului este întocmit în aşa fel încât să reflecte cunoştinţele dobândite înainte de evaluările finale, la final de semestru.

Este un concurs pe care elevii pot să-l susţină de la şcoala, de acasă, la orice oră, numai în perioada prevăzută în calendarul concursului. 

Recomandăm susţinerea concursului în unităţile şcolare, sub supravegherea cadrelor didactice.

Punctajul obţinut se generează pe loc, la încheierea testului, iar elevului participant i se acordă o diplomă în format digital pe care o poate printa, în vederea întocmirii portofoliului personal.

        Timpul alocat este de 2 ore, concursul poate fi susţinut o singură dată.

        Se adresează elevilor din clasele II – VIII

        Elevii claselor II- IV au de rezolvat 40 de subiecte, iar elevii claselor V-VIII au de rezolvat 60 de subiecte.

        Toate subiectele sunt de tip grilă, având fiecare câte 5 variante de răspuns, dintre care numai una este cea corectă.

        Site-ul oficial al concursului este la adresa http://profu112.ro/

        Pentru susţinerea concursului elevii îşi creează un cont pe acest site şi urmează instrucţiunile de logare.

Concursul este organizat şi administrat de domnii profesori de matematică Cătălin Osiceanu şi Radu Titel, având sprijinul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti şi al Inspectoratului Judeţean Ilfov.

Participarea elevilor la acest concurs a fost, de la an la an, tot mai mare. Prin forma sa inedită dar şi datorită calităţii conţinutului subiectelor, concursul a fost apreciat de profesori, elevi dar şi de părinţi.

Alte precizări:

        1. Subiectele sunt întocmite ţinând cont de programa şcolara şi programa şcolara pentru olimpiade şi concursuri şcolare.

        2. Fiind un concurs online pe care elevii pot să-l susţină de la şcoală, de acasă, la orice oră, diplomele obţinute sunt recunoscute numai dacă concursul se desfăşoară în unităţile şcolare, sub supravegherea cadrelor didactice şi sunt validate de unitatea şcolară cu semnătură şi ştampilă.

        3. Punctajul maxim obţinut este de 100 de puncte.

        4. Elevilor care obţin un punctaj de cel puţin 95 de puncte li se va genera o „Diplomă de Excelenţă”, cei care obţin un punctaj între 80 si 94 de puncte li se va genera o „Diplomă de Merit” iar celorlalţi, care obţin un punctaj sub 80 de puncte, li se va genera o „Diplomă de participare”.

        5. Concursul are două etape de desfăşurare, câte una în fiecare semestru, stabilite de calendarul concursului.

        6. Pe site-ul concursului de la adresa http://profu112.ro/ se poate crea un cont de participare, oricând, respectând paşii de înscriere.

        7. Trebuie completate corect datele solicitate, deoarece diploma se generează cu numele, prenumele, unitatea şcolara, judeţ etc. 

Organizatorii nu răspund pentru eventualele erori de completare şi nu pot interveni ulterior pentru modificarea diplomei.Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
profu de mate, concurs, 2019, 2020, calendar, regulament, informații,
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro