Publicata pe 14.04.2019 10:24 | 7949 de afișări

DECIZIE IȘMB: Teze cu subiect unic pe școală, în acest semestru, la clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a și a XII-a

Teze cu subiect unic pe şcoală la clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a şi a XII-a, anunţate pentru semestrul acesta de Inspectoratul Şcolar din Bucureşti
 
Teze unice la clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a şi a XII-a vor fi susţinute semestrul acesta în şcolile din Bucureşti, pentru a-i pregăti pe copii pentru examene, a declarat pentru Edupedu.ro inspectorul şcolar general adjunct, Liliana Maria Toderiuc-Fedorca. Tezele unice de la gimnaziu şi liceu vor fi susţinute în semestrul al II-lea, deci peste aproximativ o lună, cu “subiecte care vor fi realizate în cadrul catedrei, de către toţi profesorii din şcoală de Limba română şi Matematică la gimnaziu, precum şi de către toţi profesorii cu discipline de Bacalaureat la nivelul liceului”, a explicat pentru Edupedu.ro inspectorul şcolar general adjunct.
 
ISMB anunţă aceste teze cu subiecte unice cu aproximativ o lună înainte de teze, în acelaşi an în care elevii de clasa a VII-a au susţinut pentru prima dată simularea examenelor de Evaluare Naţională.
 
“Tezele cu subiecte unice le-am decis noi [Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti – n.red.], nu sunt o sugestie din partea Ministerului Educaţiei. Este un plan pe care ni-l asumam la nivelul ISMB“, a declarat Liliana Maria Toderiuc-Fedorca pentru Edupedu.ro. Aceasta a precizat că “sugestia noastră către unităţile de învăţământ este ca aşezarea elevilor la teze să fie ca la examen [câte un elev în bancă, în ordine alfabetică – n.red.]. Noi aşa am considerat că ar fi util pentru elevi“.
 


Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
TEZE, SUBIECT UNIC, BUCUREȘTI, ELEVI, DECIZIE, ȘCOALĂ,
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro