Publicata pe 18.11.2018 14:14 | 35861 de afișări

CONCURSUL NAȚIONAL DE MATEMATICĂ „PROFU' DE MATE” - Etapa I 19-25 noiembrie 2018

Concursul naţional de matematică „Profu' de mate”, online şi fără taxă de participare, a ajuns la ediţia a V-a. Etapa I a concursului se va desfăşura începând cu data de 19 noiembrie 2018, ora 8:00, până în data de 25 noiembrie 2018, ora 21:00. Ca şi până acum, ca să participaţi la această ediţie trebuie să accesaţi site-ul concursului de la adresa http://profu112.ro/, să vă conectaţi cu ID-ul şi parola utilizate la ediţiile anterioare sau să vă creaţi un cont nou. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie regulamentul concursului. 

REGULAMENTUL CONCURSULUI „PROFU’ DE MATE”

Concursului de Matematică „Profu' de mate” este online, gratuit şi în conformitate cu programele analitice în vigoare (de clasa şi pentru competiţii de specialitate), luând în considerare particularităţile de vârsta ale elevului, precum şi politicile de evaluare specifice sistemului românesc de învăţământ.
Concursul este de tip „grilă” şi se adresează tuturor elevilor care doresc sa-şi evalueze cunoştinţele de matematică. Calendarul concursului este întocmit în aşa fel încât să reflecte cunoştinţele dobândite înainte de evaluările finale, la final de semestru.
Este un concurs pe care elevii pot să-l susţină de la şcoala, de acasă, la orice oră, numai în perioada prevăzută în calendarul concursului. 
Recomandăm susţinerea concursului în unităţile şcolare, sub supravegherea cadrelor didactice.
Punctajul obţinut se generează pe loc, la încheierea testului, iar elevului participant i se acordă o diplomă, vizibilă doar din contul personal, în format digital pe care o poate printa, în vederea întocmirii portofoliului personal.
        Timpul alocat este de 2 ore, concursul poate fi susţinut o singură dată.
        Se adresează elevilor din clasele II – VIII
        Elevii claselor II- IV au de rezolvat 40 de subiecte, iar elevii claselor V-VIII au de rezolvat 60 de subiecte.
        Toate subiectele sunt de tip grilă, având fiecare câte 5 variante de răspuns, dintre care numai una este cea corectă.
        Site-ul oficial al concursului este la adresa http://profu112.ro/
        Pentru susţinerea concursului elevii îşi creează un cont pe acest site şi urmează instrucţiunile de logare.
    
Concursul este organizat şi administrat de către domnii profesori de matematică Cătălin Osiceanu, Radu Titel şi de Alexandru-Bogdan Andrei, student în ultimul an al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Universitatea Politehnică  Bucureşti, având sprijinul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti şi al Inspectoratului Judeţean Ilfov.
 
Participarea elevilor la acest concurs a fost, de la an la an, tot mai mare. Prin forma sa inedită dar şi datorită calităţii conţinutului subiectelor, concursul a fost apreciat de profesori, elevi dar şi de părinţi.
 

Alte precizări:
 
        1. Subiectele sunt întocmite ţinând cont de programa şcolara şi programa şcolara pentru olimpiade şi concursuri şcolare.
        2. Fiind un concurs online pe care elevii pot să-l susţină de la şcoală, de acasă, la orice oră, diplomele obţinute sunt recunoscute numai dacă concursul se desfăşoară în unităţile şcolare, sub supravegherea cadrelor didactice şi sunt validate de unitatea şcolară cu semnătură şi ştampilă.
        3. Punctajul maxim obţinut este de 100 de puncte.
        4. Elevilor care obţin un punctaj de cel puţin 95 de puncte li se va genera o „Diplomă de Excelenţă”, cei care obţin un punctaj între 80 si 94 de puncte li se va genera o „Diplomă de Merit” iar celorlalţi, care obţin un punctaj sub 80 de puncte, li se va genera o „Diplomă de participare”.
        5. Concursul are două etape de desfăşurare, câte una în fiecare semestru, stabilite de calendarul concursului.
        6. Pe site-ul concursului de la adresa http://profu112.ro/ se poate crea un cont de participare, oricând, respectând paşii de înscriere.
        7. Trebuie completate corect datele solicitate, deoarece diploma se generează cu numele, prenumele, unitatea şcolara, judeţ etc. 
Organizatorii nu răspund pentru eventualele erori de completare şi nu pot interveni ulterior pentru modificarea diplomei.
 
 Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
profu de mate, concurs, matematică, calendar, regulament, etapa I, 2018,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro