Publicata pe 01.07.2008 21:15 | 2123 de afișări

ISMB va sesiza DNA si Parchetul în legatura cu un posibil caz de coruptie la bacalaureat

"Dorim ca examenul de bacalaureat sa se desfasoare în conditii de normalitate si moralitate. Anchetarea posibilelor infractiuni de la liceul George Enescu, relatate de un cotidian central, nu este de competenta noastra, astfel ca miercuri vom înainta sesizari la Parchetul si la Directia Nationala Anticoruptie, institutii care sa faca lumina în acest caz", a precizat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu.

În editia sa de astazi, cotidianul Gardianul scrie ca mai multi absolventi de clasa a XII-a de la Liceul de Muzica "George Enescu" din Bucuresti au reclamat ca directorul adjunct i-a obligat sa contribuie fiecare cu câte 200 de lei, pentru a obtine note mai mari la examenul de bacalaureat.

banci

Ministerul Educatiei a anuntat, înainte de începerea examenelor, ca strângerea de fonduri pentru bacalaureat de la elevi si parinti este strict interzisa si va fi sanctionata. De asemenea, profesorii care, în timpul bacalaureatului, fraudeaza în vreun fel examenul, respectiv înlocuiesc sau falsifica lucrari, le spun elevilor solutiile sau sunt neglijenti, vor fi sanctionati penal.Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
bacalaureat, coruptie, DNA, examen, George Enescu, inspectorat scolar, ISMB, liceu, mita, protocol, liceu, spaga, bani
© 2006 - 2022 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro