Testul 23 antrenament - Matematica - Evaluarea Nationala 2020

11.05.2020 13:56 | | Descarcari: 1298 | pdf
Data publicarii:
Luni, 11 mai 2020
 
Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEC), prin Centrul National de Politici si Evaluare în Educatie (CNPEE), continua sa puna la dispozitia elevilor, saptamânal, teste de antrenament pentru pregatirea sustinerii Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a VIII-a, respectiv a Examenului de bacalaureat national. Aceste teste sunt elaborate de specialistii CNPEE în concordanta cu noile programe aprobate prin ordin al ministrului educatiei, adica fara materia semestrului al II-lea. Reamintim ca în ziua de luni sunt postate testele, iar vinerea baremele de evaluare si notare.
 
Pentru a facilita abordarea de catre candidati a pregatirii examenului de bacalaureat, MEC a reorganizat modalitatea de prezentare a testelor de antrenament, în seturi, în functie de optiunile posibile ale candidatului corespunzatoare pentru fiecare filiera si profil. Aceasta grupare a testelor de antrenament va permite fiecarui candidat sa îsi aleaga, în functie de optiuni, filiera si profil, setul de teste pentru a se pregati în vederea sustinerii examenului de bacalaureat. Elevii de clasa a VIII-a pot rezolva teste de antrenament, limba si literatura româna si matematica, prin alcatuirea unor seturi cu teste din cele doua probe de examen.
 
Recomandam rezolvarea testelor în zile diferite, în conditii apropiate celor din sala de examen (timp, modalitate de redactare, fara consultarea unor surse), iar dupa publicarea baremelor se pot realiza inclusiv autoevaluari.
 
Succes!
test, matematica, evaloarea nationala 2020, minister, antrenament, bareme, rezolvari,
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
test, matematica, evaloarea nationala 2020, minister, antrenament, bareme, rezolvari,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro