Testul 2 antrenament - Matematica - Evaluarea Nationala 2020

30.03.2020 13:25 | | Descarcari: 3292 | pdf
Data publicarii: 
Luni, 30 Martie, 2020
 
În contextul suspendarii cursurilor, pentru pregatirea elevilor în vederea sustinerii examenelor nationale, Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale.
 
Resursele de antrenament tip test, realizate împreuna cu Centrul National de Evaluare si Examinare, respecta modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa în aceasta saptamâna si de a continua efortul în vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.
 
Baremele de evaluare si de notare vor fi publicate pe acelasi site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare si calibrare a modului în care au fost redactate raspunsurile.
 
Totodata, în cadrul emisiunilor Telescoala vor fi prezentate unele solutii ale acestor teste de antrenament, cu explicatiile necesare pentru a întelege cât mai bine raspunsurile din baremele de evaluare si de notare.
 
 
test, oficial, evaluarea nationala 2020, matematica, minister, antrenament,
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
test, oficial, evaluarea nationala 2020, matematica, minister, antrenament,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro