DESCARCA Noua condica de prezenta destinata cadrelor didactice

21.10.2020 15:52 | | Descarcari: 3060 | docx
Catre
 
INSPECTORATELE SCOLARE JUDETENE / AL MUNICIPIULUI BUCURESTI
 
Având în vedere ca printre masurile privind debirocratizarea procesului educational propuse de Grupul de lucru pentru debirocratizarea activitatii cadrelor didactice din învatamântul preuniversitar se regaseste masura de simplificare a condicii de prezenta, va informam ca la nivelul Ministerului Educatiei si Cercetarii au fost elaborate urmatoarele modele:
  • ”Condica de prezenta” destinata consemnarii prezentei cadrelor didactice care desfasoara activitatea didactica cu prezenta fizica în unitatea de învatamânt, model care va fi utilizat în cadrul unitatilor de învatamânt preuniversitar începând cu data de 1 noiembrie 2020.
  • ”Fisa de prezenta” care va fi utilizata pentru consemnarea prezentei în situatia în care activitatile didactice se desfasoara on-line în alt spatiu decât cel al unitatii de învatamânt.
Conducerea unitatii de învatamânt elaboreaza o procedura operationala care reglementeaza modalitatea de colectare, validare, pastrare si arhivare a condicii de prezenta / fiselor de prezenta.

Ministru,

Monica Cristina ANISIE

Modelele de "Condica de prezenta" si de "Fisa de prezenta" anexate prezentei note pot fi descarcate accesând butonul de mai jos.

model, condica, simplificata, minister, profesori,
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
model, condica, simplificata, minister, profesori,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro