Cine suntem noi?

Acest proiect a fost pornit ca o initiativa a profesorului Sorin Osiceanu. În octombrie 2006 a realizat primul site cu continut matematic, la adresa OSI.8K.RO, destinat în special elevilor de gimnaziu, dar si colegilor, parintilor si tuturor celor intesati de matematica. De la 1 decembrie 2007 site-ul a fost transferat pe un domeniu privat la adresa Mate.Info.Ro. Profului de mate i s-a alaturat ulterior o echipa de tineri programatori, mari iubitori de matematica.

Ce ne propunem?

In noua formula, dorim ca site-ul Mate.Info.Ro sa devina portalul numarul 1 în preferintele iubitorilor de matematica din tara si totodata un site cunoscut si repectat în Comunitatea Internationala de Matematica, care sa faca cinste Scolii de Matematica Românesti. Realizarea acestui obiectiv nu este posibila fara participarea dumneavoastra. Va asteptam sa participati activ la cresterea calitatii site-ului publicând materiale pe care le folositi la clasa, subiecte si modele propuse pentru concursurile care se desfasoara în scoala sau judetul dumneavoastra si orice alt document care aduce informatie matematica.
Dorim ca în scurt timp sa simtiti ceea ce ne dorim noi, si anume ca acest site va apartine. Alaturati-va Profului de mate!

Care sunt proiectele de viitor?

Exista proiecte în desfasurare, care vor da o forma interactiva site-ului Mate.Info.Ro. Unul din ele este crearea claselor virtuale, unde echipe de profesori vor pregati clase de elevi si intentionam organizarea de concursuri cu premii între aceste echipe. De asemenea, în scurt timp, un program special realizat va puncta materialele bune pe care le postati în functie de note, vizionari si descarcari facând ca acestea sa ramâna timp îndelungat pe prima pagina. Suntem deschisi oricaror idei realizabile care vin de la dumneavoastra...

Unde ne gasiti?

Discutii pe orice tema legata de materialele si informatiile de pe site le puteti face pe pe pagina oficială de FACEBOOK, comentarii despre materiale le puteti face la sfârsitul fiecarei postari. De asemenea, la "Resurse cont Mate.Info.Ro" aveti optiunea "Pune o intrebare profului de mate". Pentru situatii speciale ne puteti contacta direct de pe site de la sectiunea Contact sau la adresele de email: mate.info.ro [at] gmail.com sau osiceanu2004 [at] gmail.com.
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
Ultimele vizite
mate.info.ro, profu de mate, site, sorin osiceanu, materiale, scoala, proiecte,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro