Publicata pe 26.06.2021 11:25 | 678 de afișări

Școala de vară upper.school - Fizica

 

 

Fizică, viitoarea clasă a IX-a

Acest curs este dedicat elevilor care vor începe clasa a 9-a şi doresc să înveţe Fizica la nivel de olimpiadă şi în liceu. Cursul abordează materia pentru olimpiada naţională - capitolul Mecanică, cu o sesiune recapitulativă la sfârşit pentru sinteză şi întrebări.
 
În cadrul Şcolii de vară Upper.School avem un program de Fizică nivel mediu - avansat, în perioada 12 iulie - 23 iulie 2021, cu:    
  • 10 sesiuni de curs live; fiecare sesiune are o durata de 2 ore
  • Acces la sesiunile de curs înregistrate
  • Materiale de curs, probleme selectate, quiz-uri, feedback profesor

 

"În timpul liceului am participat la numeroase competiţii naţionale de fizica şi astronomie, dar şi la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizica (IOAA) din 2018. Pot spune că olimpiadele m-au „învăţat să învăţ”, oferindu-mi un scop final, capacitatea de a gestiona situaţii critice şi pe cea de a gândi structurat. Pe lângă competiţiile academice, am luat parte şi la câteva proiecte foarte inovative, cel mai interesant fiind construirea unei „drone pompier”, capabile să stingă focul la altitudini înalte unde pompierii nu pot ajunge şi să salveze oameni transportându-i la sol.
În momentul de faţă sunt student în anul al doilea la Universitatea Cambridge, dorind să mă specializez în ingineria informaţiei. Pe lângă facultatea efectivă, ocup o poziţie de intern la compania Eseye, o companie axată pe dezvoltarea tehnologiei de tip IoT (Internet of Things).
Pentru că învăţatul şi munca intelectuala reprezintă o parte importantă din caracterul meu, iar anul acesta concursurile şi olimpiadele păreau a fi anulate, împreună cu foştii colegi de liceu şi alţi prieteni, foşti olimpici, am organizat concursul Science On, un concurs cu un număr de înscrieri estimat la aproape 4000 de elevi, desfăşurat la şapte materii diferite.”
 
 

Calendarul cursurilor:

Şcoala de vară Intervalul orar Luni Marţi Mirecuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
Sãptãmâna
12/07 - 18/07
08:00 - 10:00 Fizică Fizică Fizică Fizică Fizică    
Sãptãmâna
19/07 - 25/07
08:00 - 10:00 Fizică Fizică Fizică Fizică Fizică    

 

 

 
Înscrierea şi plata se fac din platforma upper.school (opţiunea de participare din contul de elev, confirmarea inscrierii şi plata din contul de părinte).
Nu ezita să ne contactezi dacă ai intrebari sau neclarităţi, pe adresa de email cursuri@upper.school.    
 
Mult succes în acest sfârşit de an şcolar,
Echipa upper.school
 
 

Fundaţia Upper Education îşi propune să susţină performanta în materiile STEM pentru copiii talentaţi. Prin platforma upper.school şi cu implicarea şi contribuţia unor profesori de top, cu portofoliu în pregătirea olimpicilor, Fundaţia Upper Education lansează programe de pregătire şi concursuri online prin care pune bazele unei comunităţi de elită. Performanţa, depăşirea limitelor şi pasiunea sunt încurajate şi cultivate prin programe de pregătire la nivel înalt.
 
 


Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
fizica, upper.school, scoala, vara, calendar,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro