Publicata pe 06.12.2016 10:36 | 23229 de afișări

Concursul MyKoolio - între 7 și 14 decembrie 2016

Koolio te provoacă să participi GRATUIT la a doua mare întrecere ONLINE a neuronilor!
Pe locuri, fiţi gata, START! Koolio te provoacă să participi GRATUIT la a doua mare întrecere ONLINE a neuronilor - Concursul MyKoolio - între 7 şi 14 decembrie 2016!

CE ESTE?

Competiţie online de matematică şi limba română
Concursul MyKoolio este o competiţie gratuită online adresată copiilor de clasele I-VIII, din România, gândită să evalueze nivelul cunoştinţelor de limba română şi matematică acumulate de elevi 

CUM SE DESFĂŞOARĂ?

Online, Gratuit
Concursul se va desfăşura online pe www.mykoolio.com în perioada 7-14 decembrie 2016. Este necesar ca părinţii elevilor participanţi să îşi facă un cont gratuit pe platforma MyKoolio şi apoi să îşi înscrie copiii pe platformă. 
Copiii au la dispoziţie o singură încercare pentru a rezolva testul de concurs. Acesta durează 60 de minute. După finalizarea testului, participanţii vor putea descărca diploma de participare la concurs. Aceasta se generează automat dacă elevii au realizat un scor de minim 60 de puncte (60%) la test. 
Pentru înscriere şi mai multe informaţii accesaţi http://www.mykoolio.com/concurs-mykoolio.html

 

Succes !

 



Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
concursul, mykoolio, matematică, română, calendar, 2016.
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro