Publicata pe 18.10.2016 17:32 | 24356 de afișări

Concursul National de Matematica LUMINA MATH - 26.11.2011

Premii in valoare de peste 25 000 lei la Concursul National de Matematica LUMINA MATH


        Elevii din clasele IV – VIII se mai pot inscrie pana pe data de 11 Noiembrie 2011, ora 17 :00, la cea de-a XV-a editie a Concursului National LUMINA MATH, organizat de Lumina Institutii de Invatamant in colaborare cu Universitatea Europei de Sud-Est Lumina si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

        Anul acesta, concursul va avea loc in data de 26 Noiembrie, intre orele 09 : 00 -11 : 00, va consta in 30 de probleme tip grila pentru clasa a IV a si 40 pentru clasele V – VIII si se va desfasura in fiecare judet, la unul sau mai multe centre, urmand a fi stabilite si comunicate pana pe data de 20 Noiembrie.

        Inscrierile in concurs se fac online, pe site-ul www.luminamath.ro, de catre profesorul responsabil cu inscrierea elevilor in sistemul online, desemnat de fiecare scoala. Elevii care doresc sa participe la LUMINA MATH vor contacta profesorul delegat al scolii, pentru a fi inscrisi pe site-ul concursului si vor achita catre acesta taxa de inscriere in valoare de 15 lei. Scolile participante vor putea accesa online rapoartele cu rezultatele obtinute de elevi in perioada 3 – 6 Decembrie 2011.
Premii

        In functie de performantele lor, fiecare elev castigator din clasele a IV a, a Va, a VI a, a VII a si a VIII a, va fi recompensat astfel :

 

 

  • Locul I – 800 RON  
  • Locul II – 600 RON  
  • Locul III – 400 RON
  • Locurile IV – V – 300 RON   
  • Locurile  VI – X – 200 RON  
  • Locurile XI – XX – 150 RON


        In plus, se va premia cu o excursie in Turcia, Istanbul, primul elev din fiecare categorie, in care sunt inscrisi minim 250 de participanti. Daca intr-un judet, numarul copiilor inscrisi este mai mare de 250, inca un copil va fi premiat cu o excursie in Turcia, pentru fiecare multiplu de 250.
Editia precedenta a concursului LUMINA MATH, desfasurat in toamna lui 2010, s-a bucurat de un numar record de participanti, numarul elevilor inscrisi, depasind 43 000.

        Obiectivul concursului Lumina Math este de a creste randamentul copiilor la matematica, de a evalua elevii claselor a VIII a inainte de Testarea  Nationala, de a ii familiariza cu testul – grila si atmosfera de examen, de a motiva elevii pentru studiul matematicii si de a imbunatatii cooperarea intre scoli si sprijinirea scolilor in vederea aprecierii nivelului elevilor.

Mai multe detalii despre concursul LUMINA MATH gasiti accesand site-ul www.luminamath.ro

 

 

 

 

 

 



Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
Concursul LUMINA 26.11.2011, LUMINA MATH 2011, premii LUMINA MATH, inscrieri online LUMINA MATH,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro