Publicata pe 05.10.2010 23:33 | 25570 de afișări

Evaluare Nationala in Educatie 2010 - 2011

EVALUARI NATIONALE ÎN EDUCATIE

prin Fundatia de Evaluare în Educatie, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Academia Româna


În atentia directorului unitatii scolare!

În atentia prof. de specialitate: Limba si literatura româna, Matematica, Limba engleza, Fizica, Informatica


        Va invitam sa luati parte în calitate de Centru de Evaluare (Administrator de Test – Organizator Principal) în cadrul proiectului de evaluare nationala în educatie, proiect organizat de Fundatia de Evaluare în Educatie în parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si sub egida Academiei Române.


Nastasescu

         Prin aceste evaluari periodice urmarim competentele atinse de elevi pe parcursul derularii activitatii scolare. Participarea la aceste evaluari nationale în educatie le da elevilor posibilitatea sa-si verifice cunostintele pe etape de parcurgere a materiei, în vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.


        Disciplinele de evaluare în educatie în anul scolar 2010 – 2011 sunt: MATEMATICA, LIMBA si LITERATURA ROMÂNA, LIMBA ENGLEZA, FIZICA si INFORMATICA & TIC, iar evaluarile periodice în educatie se desfasoara începând cu clasa a II-a si terminând cu clasa a XII-a.


        Taxa de participare la fiecare disciplina si pentru fiecare etapa în parte este de 20,00 RON, iar din aceasta taxa, 40% (8 RON/ participant) ramân la dispozi ia Administratorului de Test (organizator principal) care va coordona echipa de lucru din scoala: evaluatori, supraveghetori, alte cheltuieli de organizare. Toti profesorii implicati în acest proiect (directori, administratori de test, evaluatori, supraveghetori etc.), vor primi diplome semnate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, diplome care se puncteaza la dosarele de gradatie si de merit.


         La Matematica, Evaluarea Nationala în Educatie se desfasoara sub coordonarea prof. Constantin Nastasescu, membru corespondent al Academiei Române.


        Directiile de colaborare, detaliile organizarii si desfasurarii evaluarilor în centre sunt cuprinse în Procedura Administratorului de Test (A.T.). La solicitarea dvs., în functie de interesul derularii acestui proiect de evaluare, veti primi procedura A.T. precum si toate informatiile necesare. Asteptam în acest sens raspunsul dvs. si speram în utilitatea derularii acestor evaluari în unitatea dvs.


Calendarul etapelor de desfasurare a evaluarilor în anul scolar 2010 - 2011


 DISCIPLINA ETAPA I ETAPA a II-a ETAPA a III-a ETAPA COMPETITIONALA
Matematica 16 Oct. 2010 Februarie 2011 Mai 2011 Iunie 2011
Lb. româna 30 Oct. 2010 Februarie 2011 Mai 2011 Iunie 2011
Lb. Engleza 13 Nov. 2010 Martie 2011    
Fizica 20 Nov. 2010 Martie 2011    
Informatica & TIC 11 Dec. 2010 Aprilie 2011    



*INFORMATICA– teste desfasurate integral online.

*pentru aflarea datelor exacte de evaluare în cadrul fiecarei discipline, va rugam sa ne contactati!

 MATEMATICA si ROMÂNA – 3 etape de evaluare. La celelalte discipline - 2 etape de evaluare (1/semestru).


Elevii pot participa la toate sau la oricare dintre etapele acestei Evaluari Naionale în Educatie. Sunt etape independente de evaluare, iar participarea la o etapa nu este condtiionata de participarea sau punctajul obtinut la etapele anterioare.


Ionut DUMITRU - Fundatia de Evaluare în Educatie

Coordonate contact: Bucuresti, Str. Raspântiilor nr. 32, Sector 2, cod postal 020548

RDS-tel: 031/ 425.02.61 sau 62; Fax: +40-21-210.43.30

WEB: www.evaluareineducatie.ro

E-mail: info@evaluareineducatie.ro


Acest articol poate fi preluat doar cu acordul scris al Mate.Info.Ro si intra sub incidenta legii copyrightului!




Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
Evaluare in Educatie, Evaluare in educatie la matematica 2011, Concurs Nastasescu 2010 -2011, calendar evaluare in educatie, taxa evaluare in educatie, regulament evaluare in educatie, Centru de evaluare, ROMÂNA, ENGLEZA, FIZICA, INFORMATICA & TIC,
© 2006 - 2023 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro