Publicata pe 19.12.2017 17:09 | 4400 de afișări

Americanii caută profesori de matematică și științe care să predea în SUA, cel puțin doi ani

Participate, programul de schimb profesional şi cultural invită profesorii de matematică şi ştiinţe din România să se înscrie, până la data de 28 februarie 2018. Poziţiile disponibile pentru care se pot înscrie sunt în şcoli gimnaziale din statele North Carolina, South Carolina şi Virginia. Prin înscrierea în programul Participate, profesorii români vor avea un rol important în dezvoltarea cognitivă a unei noi generaţii de elevi din Statele Unite ale Americii, dezvoltându-le capacitatea de a înţelege şi de a aprecia diferenţele culturale. Acest lucru este cu atât mai important acum când asistăm la o manifestare din ce în ce mai puternică a intoleranţei faţă de culturile străine.

Poţi preda în SUA dacă...

Pentru a putea deveni profesor de matematică sau de ştiinţe în Statele Unite, candidaţii trebuie să aibă cel puţin doi ani de experienţă în predarea materiei la gimnaziu, să vorbească limba engleză fluent, să deţină permis de conducere de cel puţin un an şi să fie dispuşi să predea în cadrul Participate pentru cel puţin doi ani. Poziţiile disponibile pentru care se pot înscrie sunt în şcoli gimnaziale din statele North Carolina, South Carolina şi Virginia.
 
Jeff Seaby, International Recruitment Manager, declară: “Programul Participate este o adevărată experienţă pentru profesori, prin integrarea lor în comunităţile şi şcolile din care fac parte. Profesorii au şansa de a se integra în noi comunităţi şi şcoli, unde se vor dezvolta atât pe plan profesional cât şi personal. În plus, elevii şi profesorii din America vor avea lucruri noi de învăţat de la profesorii vizitatori”. Potrivit lui Jeff, profesorii se integrează rapid în aceste comunităţi în care trăiesc, cu scopul de a îmbunătăţi vieţile studenţilor, dar şi pentru a le oferi membrilor familiilor lor un mediu plăcut de trai. În acelaşi timp, profesorii sunt interesaţi de a se dezvolta pe plan personal şi profesional în timpul acestor experienţe pentru ca, odată întorşi acasă, să fie o sursă de informaţii valoroase pentru ceilalţi profesori şi pentru comunitatea de acasă.
 
Profesorii de matematică şi ştiinţe din România pot să se înscrie, accesând go.participate.com/romania-teacher, până la data de 28 februarie 2018. Participanţii selectaţi vor fi intervievaţi în România, în martie 2018.
 
Peste 10.000 de profesori din peste 84 de ţări au participat la program în ultimii 30 de ani.


Sursa:
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
participate, program, america, profesori, matematică, științe,
© 2006 - 2019 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro