EXERCITII SI PROBLEME DE MATEMATICA - CLASA A VI-A -

28.08.2012 19:37 | | Descarcari: 3083 | doc

EXERCITII SI PROBLEME DE MATEMATICA
CLASA A VI-A
CONSOLIDARE SI EVALUARE

               O nouă lucrare a profesorului Gheorghe Iacoviță se adresează, de această dată, elevilor de clasa a VI-a.
               Ca și cea pentru clasa a V-a, lucrarea de față este realizată în conformitate cu programa școlară actualizată și cuprinde pe lângă exerciții și probleme pentru fiecare unitate de învățare, 5 teste inițiale și câte 5 teste sumative, la sfârșitul fiecărui capitol, precum și 5 teste finale anuale. De asemenea, fiecare capitol începe cu un scurt breviar  teoretic din capitolul respectiv și exerciții rezolvate, oferind astfel elevilor modele de rezolvări și exemplificări. Toate testele sunt structurate după modelele oficiale publicate de MECTS pentru testările inițiale și după modelul celor date la examenele de Evaluare Națională, pentru testele sumative și cele finale anuale.
               Pentru alte amănunte legate de lucrare sau comenzi, autorul poate fi contactat pe adresa de e-mail: geo_iacovita@yahoo.com sau la tel. 0745 388 480; 0753 426 724 (asistent manager).

Photobucket
culegere, profesor, Geo Iacovita, clasa a vi a, culegere matematica,
Ai uitat parola? | Cont nou
ProfuDeMate - Grupuri google
Alăturaţi-vă Profului de Mate şi pe Google Groups
culegere, profesor, Geo Iacovita, clasa a vi a, culegere matematica,
© 2006 - 2019 Mate.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Mate.Info.Ro