Comunitatea Mate.Info.Ro
September 09, 2010, 04:13:52 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: 11.12.2008 - ora 10:00 - a fost extrasa varianta numarul 6 la teza cu subiect unic la matematica

Home   Help Search Calendar Members Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Cum functioneaza...  (Read 2330 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
profu de mate
Profu' de mate
Administrator
Jr. Member

View Profile WWW
« on: September 08, 2008, 12:52:34 pm »

Incercati aici: http://www.asctimetables.com/download_en.html. Descarcati programul, puteti lucra acasa, dar vizualizarea finala a documentului se poate face numai la scoala in laboratorul AEL. Inainte de asta, ii sunati pe cei de la SIVECO (au o linie TelVerde), va identifica si va trimit ei un cod pe care o sa il ceara serverul la deschiderea aplicatiei aSc orare. Asa am facut eu anul trecut, am lucrat totul acasa, am luat pe stick ceea ce am lucrat si am generat orarul la scoala. Daca reusiti o sa vedeti ca e nemaipomenit. Eu sunt incantat de el. In plus, puteti scoate la imprimanta orarul pe scoala, clase, profesori. Deasemenea, se poate modifica oricand in functie de situatiile neprevazute care pot aparea. Cei de la siveco va asigura asistenta la acel numar de telefon, daca e nevoie. Succes!
Report to moderator   Logged

AdBot
Bot

Pages: [1]
  Print  
  Link to Calendar  
Jump to: