Comunitatea Mate.Info.Ro
September 10, 2010, 09:38:58 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: 11.12.2008 - ora 10:00 - a fost extrasa varianta numarul 6 la teza cu subiect unic la matematica

Home   Help Search Calendar Members Login Register  
Poll
Question: Sunteti de acord ca Daniel Funeriu sa-si dea demisia ?
Da - 2 (100%)
Nu - 0 (0%)
Total Voters: 2

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Doresc raspunsuri realiste!  (Read 408 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
profu de mate
Profu' de mate
Administrator
Jr. Member

View Profile WWW
« on: February 09, 2010, 08:06:09 pm »

Din ideile voastre cineva ar putea avea de invatat.
Report to moderator   Logged

Roxana95
Global Moderator
Full Member

View Profile WWW
« Reply #1 on: February 09, 2010, 08:11:46 pm »

Felicitari pt topic!

Roxana95
Global Moderator
Full Member

View Profile WWW
« Reply #2 on: February 09, 2010, 08:43:09 pm »

Eu o am ca si model in viata pe d-na  ministru Andronescu .Eu vreau un mandat ,nu o zi Grin  Vreau ca notele sa se dea pe merit ,ci nu pe alte criterii.Voi cauta o metoda de evaluare a elevilor de clasa a VIII a ,in care notele sa fie CORECTE.Voi mai adauga o materie la examen  Tongue Istorie/Geografie ...tip grila . Voi creste salariile profesorilor cu 50%(Numai celor de mate ,romana ,geografie si istorie ),celorlalti cu 20 % Grin
Mi-am propus multe lucruri ,dar prefer sa le tin secret pt a nu se inspira si altii din proiectul meu .Pana una alta vreau sa se intoarca d-na Andronescu in fruntea educatiei pt ca este cel mai bun ministru!
  Daca as fi decat o zi ministru le-as cere demisia profesorilor incorecti .

vlad96
Jr. Member
**

Salutis!

View Profile
« Reply #3 on: February 10, 2010, 05:41:24 pm »

As evalua toti profesorii in asa fel incat sa-mi dau seama cati fac meseria asta cu drag si cati pentru ca au un loc de munca frumos, bine platit si de unde pot sa faca pe "interesantii" cu noi.
vlad96
Jr. Member
**

Salutis!

View Profile
« Reply #4 on: February 10, 2010, 05:49:31 pm »

Am vrut sa fiu mai rau, dar ma abtin!  Embarrassed
Cred ca multi dintre profesorii nici nu se gandesc deloc la noi, habar n-au ce vrem, ce ne place, isi fac meseria.
Si atunci, as inventa un sistem prin care sa fie platiti dupa rezultatele noastre si poate chiar dupa ce spunem noi sau parintii. Cat suntem de multumiti. Profesoara de fizica, desi este severa ar avea salar maxim, pentru ca aproape niciun coleg nu o vorbeste de rau. Profesoara de romana la fel.
Si materiile pe care le invatam ar fi mai putine si mai usoare. Sau altfel impartite. Vrei sa fii savant la geografie, in VII A se invata istorie, geografie, biologie. Te pricepi la matematica VII C face 10 ore de matematica pe saptamana. Cam ca la liceu. Profesaorii ar putea fi urmariti atunci cat de bine predau si cat se intereseaza ca toti elevii sa stie lectiile. Eu asa cred... Smiley
Balcu_Irina
Newbie
*

View Profile
« Reply #5 on: March 24, 2010, 09:12:10 pm »

Daca as putea sa controlez invatamantul, sa ii dau o forma care imi convine, atunci...
Atunci as alege niste uniforme pe care elevii le-ar purta cu strictete, iar daca n-ar respecta codul vestimentar ar fi pedepsiti cu scaderea notei la purtare. As face ca, in orice scoala, sa fie in fiecare saptamana macar doua ore de istorie/geografie/biologie. In ceea ce priveste sportul, as pune accent mai mult pe gimnastica si forta (tractiuni). As instala in fiecare clasa microfoane si camere video fara ca elevii sa afle. Daca as auzi trivialitati, daca as observa ca un elev este batut, as scadea imediat nota la purtare a agresorului.
Orele de dirigentie ar avea cateva minute bune cu tema " De ce sa ne placa scoala" cu exemple concrete, care sa ii faca pe copiii ce nu inghit scoala sa o iubeasca iar, daca nu, macar sa o accepte. Autosugestia de genul "Ah, nu-mi place scoala!" face ca notele sa scada din ce in ce mai mult. Intr-o scoala in care elevii sunt fericiti, randamentul lor creste cu 40%, dupa cum releva anumite studii stiintifice. Testele ar fi diferite, dupa capacitatea fiecarui elev. Chiar daca un elev slab va lua o nota buna la un test demn de cineva la fel de slab ca el, asta nu inseamna ca va ajunge la un liceu bun neaparat, decat daca, pe parcurs, dovedeste ca poate mai mult.
Acesta ar fi "planul meu de bataie". Disciplina si fericirea sunt foarte importante in viata de scolar. 
profu de mate
Profu' de mate
Administrator
Jr. Member

View Profile WWW
« Reply #6 on: March 24, 2010, 09:57:39 pm »

Bun venit, Irina!

Interesante ideile tale. Pacat ca cei care au propus vestita Lege a Educatiei, ce se afla intr-o "mare" dezbatere zilele acestea, nu se apleaca sa asculte si cuvantul vostru. Cu siguranta ar gasi multe raspunsuri la intrebarile pe care... ar fi trebuit sa si le puna.

Roxana95
Global Moderator
Full Member

View Profile WWW
« Reply #7 on: March 26, 2010, 07:07:50 pm »

Bun venit , Irina!

AdBot
Bot

Pages: [1]
  Print